Tantra massage Eindhoven

Tantra massage nabij Eindhoven, verbinding, eenvoud en zuiverheid

Tantrisch liefdevol contact

Waarom zou je kiezen voor tantrisch liefdevol contact? Ik ben heel mens gericht. Voor mij is het contact met mijn medemens heel persoonlijk. Daarbij heb ik veel mensenkennis en heb ik goed voor ogen wie de ander is. Niet alleen via een goede communicatie heb ik een goede verstandhouding met mijn medemens. Ik ben namelijk ook erg gevoelig voor energie. Je kunt dus echt letterlijk erover spreken als ik je zeg dat ik mijn medemens aanvoel. Ik heb veel persoonlijke ervaringen mbt mijn eigen problematieken en thema's die zich in het verleden hebben afgespeeld. Daardoor kan ik mijn medemens ondersteunen in zijn/haar persoonlijke proces, mits het moment en de situatie daarom zou vragen.

De kernwoorden die ik hanteer bij tantrisch liefdevol contact zijn: gelijkwaardigheid, heelheid en verbinding. Deze kernwoorden geven ook mijn intenties weer en vanuit o.a. deze intenties kan jouw behoefte vorm aannemen. Waarin jij behoefte hebt aan gezelschap, dat bepaal jij. Of ik jou in je behoefte van dienst kan zijn, dat bespreken wij samen. De invulling van een ontmoeting, bespreken we samen vooraf. Samen komen we tot een overeenstemming van datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt. We gaan op zoek naar verbinding en samen gaan we kleur geven aan de dag geven. 

Dit kan onder andere door het houden van diep inhoudelijke gesprekken. Ik heb ruime ervaring in het luisteren en stellen van de juiste vragen, ook mijn inlevingsvermogen maakt mij een prettige gesprekspartner. Ook is het mogelijk om jou een (tantra) massage te geven, samen een wandeling te maken of een andere activiteit naar keuze. Knuffelen valt ook onder de mogelijkheden. Natuurlijk is dit alles ook te combineren, net waar jij zin en behoefte aan hebt. Ook is alles locatie onafhankelijk, ik ben flexibel en kan je overal treffen. Mijn enige voorwaarde hieraan is dat we ons beide prettig moeten voelen met de activiteit en locatie. In mijn visie neem je nooit iets van een ander, je deelt iets met een ander. Delen schept een bewuste verbinding, een eerste stap in het liefdevolle contact. Op mijn andere website contact en verbinding bied ik ook andere mogelijkheden aan.

Wát we ook gaan doen, in welke combinatie dan ook, de intenties van tantrisch liefdevol contact zijn hierin het allerbelangrijkst. Alles draait om intenties. De belangrijkste intentie is voor mij gelijkwaardigheid. Met betrekking tot intenties is het van belang om eerst helder en duidelijk te krijgen wat je intenties zijn. We kunnen dan samen bekijken wat jij precies wilt en in hoeverre ik je daarin kan bijstaan. Daarom ga ik eerst met jou in gesprek. We kijken dan waar de behoeftes liggen en of ik daarin voor jou van betekenis kan zijn. Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik er ben voor mannen en vrouwen, omdat iedereen behoefte heeft werkelijk (aan)geraakt te worden. Daarin maak ik geen onderscheid in sekse. Dus zoek je tantrisch liefdevol contact Eindhoven regio in Noord-Brabant, dan hoor ik graag van je.