Tantra massage Eindhoven

Tantra massage nabij Eindhoven, verbinding, eenvoud en zuiverheid

Tantra massage

Een Tantra massage is anders dan andere massages maar heeft andere doelen dan de meeste denken. De Tantra massage heeft als doel om warmte, geborgenheid en veiligheid te creëren. Tijdens de massage wordt er een verbinding gezocht tussen beiden deelnemers. Het is een intieme massage die openheid van beide kanten verlangd. Met intiem bedoel ik dat jij dieper kan afdalen in jezelf en een innerlijke reis door je gevoelens kan maken. Massage en lichamelijk contact is heel basaal en behoort tot de eerste levensbehoefte. Dat is dan ook de intentie van mij naar jou toe. Dat is aanraken van mens tot mens en dat is aanraken vanuit iets heel natuurlijks en basaals.

Wat kun je verwachten? Ik hanteer géén technieken. Om juist van mens tot mens aan te raken, geloof ik absoluut niet in technieken. Ik stem mij af op de energie en laat mij intuïtief leiden in wat in het moment juist aanvoelt. In de verbinding die op dat moment aanwezig is, voel ik aan of ik dichtbij kan komen of juist niet. Ik maak niet alleen met mijn handen verbinding, maar ik gebruik ook heel mijn lichaam om verbinding te maken. Waar het mij om gaat is om terug te gaan naar de basaliteit van het aangeraakt worden. Aanraken en aangeraakt worden is een natuurlijke levensbehoefte. Juist die basaliteit van het aanraken maakt dat je helemaal kunt teruggaan naar jezelf. Juist die basaliteit maakt geborgenheid, veiligheid en verbinding mogelijk.

Ik hanteer drie basisbeginselen die voor mij centraal staan.

● Ademhaling

● Aanwezigheid

● Gelijkwaardigheid

Via je ademhaling kom je in contact met je innerlijke gevoelens. Doordat jij meer op je ademhaling gaat letten en beter gaat ademhalen, gaat jouw energie beter stromen. Doordat jouw energie beter gaat stromen, kom jij méér in je buik en in je lichaam. Dit maakt dat de energetische interactie tussen jou en mij wordt gestimuleerd. Ademhaling en aanwezigheid horen daarin bij elkaar, omdat de ademhaling niet bewust kan zijn wanneer je innerlijk/geestelijk afwezig bent. Dat betekent, je bewust zijn van je ademhaling in het moment. Gelijkwaardigheid van mij tot de ander en van de ander tot mij, is van groot belang voor de stroming van energie. Vanuit gelijkwaardigheid met jezelf en de ander kan de energie stromen. Op deze wijze kun je tot een diepere verbinding met jezelf komen en dus ook met de ander.

Tantra betekent expansie en vrijheid Tantra bestaat uit twee woorden. Tan staat voor expansie en tra staat voor bevrijding. Een tantra massage gaat over vrijheid en acceptatie in verbinding met jezelf en je omgeving. Tantra massage gaat om voelen wat je ervaart en om in het hier en nu dicht bij jezelf te blijven. Dat kunnen en mogen gevoelens van opwinding zijn, maar ook eenheid, intimiteit, geborgenheid en Liefde. Een veilige en warme omgeving is heel belangrijk om in verbinding te kunnen en te mogen zijn met jezelf en om de massage op een liefdevolle wijze te ontvangen en ondergaan. De inrichting en kleuren van de tantra ruimte zijn dan ook welkom en warm.

Werkelijk iemand aanraken en aangeraakt worden is als openstellen voor jezelf. Wanneer je hierin jezelf ontmoet, dan ontstaat er eenheid. Op dat moment valt de scheiding weg die er is tussen jou en de ander. Het is een totaliteit van jezelf ervaren zoals jij je voelt in het moment. In die ruimte die wordt gecreëerd, kunnen en mogen alle gevoelens ontstaan. Het is een innerlijke ruimte waarin jij je geborgen en veilig mag voelen en waarin je geen censuur hoeft te leggen op al je gevoelens. Dat is openheid, dat is vrijheid en dat is intimiteit in zijn hoogste vorm. Tantra massage is een prachtige innerlijke en lichamelijke reis en jij bent hierin het centrum. Vier het leven, geniet en wees welkom in je lichaam. (klik hier om mijn andere website te zien)

De liefdevolle aanraking geschiedt op een basale manier. Deze manier is 100% menselijk, gericht op ontspanning en geeft ruimte voor emoties en gevoelens. De financiële kanten van een massage worden tijdens de sessie buiten beschouwing gelaten. Ik voel jouw emoties en ga hier verder op in, zo kun jij je optimaal uiten. Vrolijkheid en verdriet komen voor tijdens een massage, ik weet hoe hiermee om te gaan en zorg dat de ervaring voor jou prettig is. Voor aanvang van de tantra massage, vraag ik toestemming of ik tijdens de sessie contact mag maken met jouw Lingam of Yoni. Je geslacht is een heilige plek en het is dan ook belangrijk dat je er daadwerkelijk voor kiest om daar aangeraakt te worden. De tantra massage vindt plaats in een veilige, warme en sfeervolle ruimte op een futon op de grond. De tantra massage is voor mannen en vrouwen