Tantra massage Eindhoven

Tantra massage nabij Eindhoven, verbinding, eenvoud en zuiverheid

Over mij

Mijn naam is Jeroen Asitha Bos en vertel je graag wie ik ben en wat mij beweegt. Geboren op 23 juni 1980 te Sri Lanka maakt het dat ik Aziatische roots heb. Al op jonge leeftijd, ik was 1 jaar en 9 maanden oud, werd ik geadopteerd door Nederlandse ouders. De eerste 30 tot 35 jaren van mijn leven werd ik overspoeld door energieën van anderen. Energieën en emoties van mijzelf en anderen hebben altijd door elkaar gelopen. Echter heeft dit mijn ontwikkeling al van jongs af aan gestimuleerd. Zo was ik vanaf de leeftijd van 16 al geïnteresseerd in esoterie en spiritualiteit. Dit heeft geresulteerd dat ik in het heden een zeer fijngevoelige intuïtie heb ontwikkeld. In die tijd heb ik ontdekt wie ik zelf ben en wie mijn medemens is.

Ken jezelf en je kent de ander. Doordat ik mezelf steeds beter leerde kennen, kon ik ook andermans blokkades, patronen en energie steeds beter (h)erkennen. Deze basis in het aanvoelen van mijn medemens maakt voor mij vandaag de dag wie ik nu ben. Ik ben dan ook trots op mezelf dat ik al vanaf jonge leeftijd de motivatie had om dichter bij mijn eigen kern te komen. Dit is zeker niet zonder vallen en opstaan gegaan, maar één ding is zeker: hoe bewuster ik hiermee bezig was, hoe dichter ik bij mezelf kwam. Ook heb ik jong geleerd dat iedereen dieptepunten in zijn of haar leven meemaakt. Deze dieptepunten heb ik zelf op jonge leeftijd zowel op geestelijk als emotioneel vlak ervaren. Door op een goede en doordachte wijze om te gaan met deze dieptepunten heb ik hier veel lering uit getrokken. Deze jonge leerschool over mezelf en anderen heeft de bewustwording aangewakkerd om steeds meer omhoog te kijken.

Transformatie

Geleidelijk aan ben ik mij steeds bewuster geworden wie ik zelf ben en wie mijn medemens is. Het doorleven en verwerken van scala aan gevoelens, heeft voor een diep innerlijke rust en vrede gezorgd. Een rust en vrede die centraal staat in mijn leven en werkwijze. Deze ontstane rust en vrede heeft ervoor gezorgd dat ik veel innerlijke ruimte heb voor mezelf en dus ook voor de ander. Ik kan een ander ontvangen en meenemen in mijn/zijn ervaring. Je wordt meegenomen in een voller, dieper en intensere beleving. De verbinding en inzichten die ik reeds heb opgedaan wil ik graag aan mijn medemens doorgeven, in verbale,lichamelijke en geestelijke zin. Deze energetische interactie zorgt ervoor dat andere ook positiever naar het leven kijken, dit krijg ik vaak terug van anderen. Het geven van tantra massage zie en ervaar ik als mijn levensroeping. Voor mij is het een (ge)geven vanuit een diepe verbinding die ik met mezelf ervaar en alleen vanuit zuivere intenties kan en wil doorgeven. 

Ik groet jou met een Namasté wat betekent “Ik eer de God/Godin in jou”. Ben je dus op zoek naar tantra massage Braban bijvoorbeeld omgeving Eindhoven, dan ben je van harte welkom